Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

goldstar tcc 630


Guest sorinir

Recommended Posts

Guest sorinir

As vrea si eu o schema a cestui aparat sau daca stie cineva ce cuplaje optice foloseste pentru transmisia intre fata detasabila si aparat.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

pai ar trebui sa calculezi din montaj ce curent trece prin led-ul respectiv pentru a stii ce led sa pui acolo. vezi ce tensiune i se aplica si ce rezistenta de limitare are. daca e vorba de o sursa de curent constant atunci comanda sursa pana masori ce curent injecteaza. nu am inteles ce-i cu fototranzistorul. e defect? lipseste?

Link to comment
Share on other sites

Guest sorinir

Buna!Jucaria e la un atelier de depanare, dar tehnicianul nu se descurca cu el.Nu ii lipseste piesa incriminata. Dar nu are schema electrica a lui si a zis ca nu stie ce sa puna in locul componentei defecte. De asta am apelat la forum. Pentru un sfat sau o schema de la cei cu experienta.

Link to comment
Share on other sites

Guest sorinir

Merci Schema aceasta am gasit o si eu. E pentru TCC 670 ceea ce am eu.Ma gandesc la faptul ca pot fi cam aceleasi componente. Dar m-am blocat la cautarea perechii fototranzistorului pe panoul detasabil. Cei de pe corp il-am gasi dar nu le inteleg codul "C103".In catalog de fototransistori nu au codul asta.Poate ma ajuti sa-mi dau seama care ar fi. Nu-s foarte in tema cu electronica. Oricum incerc sa ma mai documentez si eu.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines