Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Convertor ton si impulsuri


MarioRobert

Recommended Posts

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply
Guest vdrapaca

Am un telefon F1050 care e un robot de mesaje, ceva de genu. El mi se pare ca merge pe impulsuri iar astia de la rds au telefonia pe ton, se poate face un montaj sau ceva ca sa mearga telefonu?

nimeni?
Exista... dar cred ca in RO costa mai mult ca un robot nou: http://www.oldphoneworks.com/pulse-to-t ... erter.htmlhttp://www.oldphoneworks.com/rotatone-p ... erter.htmlV-ati uitat pe toate partile robotului? Nu exista vreun mic switch care comuta "pulse to tone" sau P/T?O poza cu robotul? Sau ceva mai multe date despre el? F1050 nu-mi aduce nimic telefonic la o cautare cu nenea Goagal :nebun:
Link to comment
Share on other sites

Guest vdrapaca

Din datasheet apare clar ca telefonul este DTMF deci sigur nu merge pe modul Pulse ci doar Tone. "Your Freestyle 1050 only provides tone dialling." Undeva pe la sfarsitul datasheetului apare chiar si tabelul cu tonurile DTMF care sunt compatibile cu RDS. Deci nu va trebuie adaptorul de mai sus.Se pare ca telefonul are o mica problema hardware care trebuie rezolvata.P.S.In plus, BT are un standard mai ciudat pentru conectoarele RJ12 (semnalele TR sunt 1 si 4). RDS foloseste standardul European (T si R sunt 2 si 3 - adica pe mijloc). Puteti face si un astfel de test.BAFTA!

Link to comment
Share on other sites

Multumesc de ajutor, in loc sa folosesc cablul care avea la ambele mufe, firele pe mijloc(daca numar din stanga spre dreapta cu tamburusul in sus) 3-4, am gasit unul prin casa care avea la o mufa 3-4 iar la cea de vine in telefon 2-5.Telefonul mai are un fir care nu e conectat, dar nu cred ca e important.Acum am vazut al doilea post, o sa intru sa vad ce scrie.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines