Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum sa leg in bridget un amplificator magnat??


Guest ToW

Recommended Posts

salut.intreb si eu ca nici cea mai mica idee nu am.am cumparat un amplificator magnat clasic 360 are ( - 4 canale 4 x 90w rms @ 4ohm - 2 canale 2 x 180w rms @ 4ohm bridget - 3 canale 2 x9w rms + 1 x 180w rms @ 4ohmRaspun de frecventa :5Hz ~50KHzSigurante 2 x 25ADimensiuni 402 x 254 x 54 mmGreutate 4kgProtectie difuzoare ,protectie supraincalzire ,filtre subwoofer ,finali mosfet)si vreau sa dau cu el intr'un subwoofer de 12".asa pe simplu nu prea are putere.poate cineva sa ma ajute cu ceva informatii?va rog mult numai bine

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Pune o poza cu el. Are un comutator din care selectezi cum vrei sa lucreze: 4,3,2 canale, selectezi modul care il vrei( de exemplu 3ch). Asta inseamna ca 2 amplificatoare lucreza in punte si celelate 2 single. Celor care lucreaza in punte le legi subwoferul tau, intre bornele de plus ale celor 2 canale. Celelate le legi normal ( intre plus si minus).Sper ca ai inteles ce vreau sa spun. Pe o poza iti pot arata mai concret.Succes!

Link to comment
Share on other sites

ai mai jos o schema electricain sirul de sus legi cele 2 difuzoare pe care le ai la bornele 1 si 2----3 si 4dupa cum ne arata schema bafarul va trebui sa-l legi la bornele 1 si 3 din sirul de jossucces!

Link to comment
Share on other sites

degeaba mi'ai dat schema aia ce sa fc eu cu ea?nu ma pricep sa'l leg dupa schema.eu am 4 boxe pe masina care sunt legate la casetofon si cu semnal din rca am legat statia asta cu care vreau sa dau in woofer.deci numai pe el il vreau pe statie altceva nu vreau sa pun pe ea.ma intereseaza cat mai multa putere la el sa fie.daca ma intelegeti.eu asta va intreb poate deja mi'ati explicat cum sa il leg si eu nu inteleg.dar fi'ti va rog mai expliciti.unde trebuie sa ii leg plusu si minusu boxei la alea 4 iesiri si pe ce trebuie sa stea comutatoru ala pe 4 3 sau 2 ch?va multumesc frumos sa aveti o zi cat mai placuta.astept raspuns

Link to comment
Share on other sites

pai nici o problema comuti pe configuratia stereo adica 2 canale si legi bafaru la plus-ul si minus-ul incercuite de pe eticheta de deasupra bornelor si ai rezolvat problemasau pe randul de jos in aceeasi pozitieprobeaza asa mai intai cu finalul dat la vol mic pentru orice eventualitateva ramane un canal nefolosit dar nici o problema banuiesc ca difu ala e pus intr-o cutie ca altfel risti sa-l distrugiin configuratia 2 + 1 sar putea sa fie nevoie sa legi bafaru pe rindu de jos in aceeasi pozitie

Link to comment
Share on other sites

uite hai sa iti arat cum o am pusa acuma.si e pe 2 canale stereo.pe simplu nu e ok boxa e puternica ii trebuiesc watti.nu exista o alta posibilitate de a o legasi cu celelalte 2 canale de jos care raman libere?

Link to comment
Share on other sites

boxa e puternica ii trebuiesc watti

Difuzorul e sigur unul prost, cu sensibilitate mica, si trebuie sa ii aplici 100W sa se auda ca unul bun de 20W! Nu poti lega altfel difuzorul! Cel mult prin conectarea in punte a doua canale.
Link to comment
Share on other sites

Da mai multe detalii despre boxa asta a ta :da Cate difuzoare contine, cate bobine fiecare, cum sunt conectate?Daca impedanta 'boxei' tale e mai mica de 4 ohmi este normal sa se intample asta.

Link to comment
Share on other sites

hai sa va zic.am probat boxa asta pe un dls pana intr'o suta de watii.rupe portbagaju.ea are 4 ohmi scrie pe ea 1400 watii dintre care nu stiu cati mai raman reali e de 12" si e pusa intr'un cilindru fara filtre fara nimic :-??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines