Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

adaptor PCI SATA


RobyToby

Recommended Posts

Buna seara ,am un hard Samsung de 500GB pe SATA care vreau sa-l pun pe o placa de baza Gigabyte GA VT-600-L .Vreau sa cumpar un adaptor PCI SATA si vreau sa stiu daca este bun sa nu cumpar ceva care nu este compatibil .Am sa postez o imagine si specificatii tehnice despre acest adaptor.Am o intrebare mai trebuie sa cumpar si controler PCI sau este suficient numai adaptorul ?Va multumesc anticipat .Producator: GembirdCod Produs: SATA-3Specificatii TehniceConectarePCISATA1. Conector Serial ATA 1.0 Extern (1.5 Gbit/sec)SATA1 Conector Serial ATA 1.0 Intern (1.5 Gbit/sec)IDE1 Conector UDMA 33/66/100/133 IDE HDD si ATAPIRAIDRAID 0 & RAID 1 IntegratSistem de operareWindows XP/2000/Me/NT/98SE/95 si DOSPlug&PlayDa.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Da, scuze pentru imaginea cealalta ,asta cred ca este buna . In afara de adaptor mai trebuie si altceva ?Cablul il am.Stiu ca mai trebuie o discheta cu drivere SATA de pe CD cu Windows , ma refer la alta componenta .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines