Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

trafo linii SONY kv-29fx30k


Guest grig1

Recommended Posts

Guest grig1

Tv. sony kv-29fx30k sasiu FE-2 cred trafo linii NX-4521//z defect si BU-ul din Linii. care ar fi un trafo echivalent pentru acest tip. la magazin la comanda ptr. unul original costa 300 lei.multumesc.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply
Guest grig1

Am eu si original si si HR8579 la 100 lei cu taxele postale incluse. Trebuie inainte de a comanda traf si BU sa verificati daca nu aveti defect si procesorul (posibil ca trafo defect sa fi facut descarcari)!sursa lucra cu sarcina pe bec, cum verific procesorul, bobina deflexie pe oriz. are 1,3 ohm. este buna?.

Link to comment
Share on other sites

Guest grig1

Da este buna bobina de deflexie pe orizontala! Pentru procesor, o prima verificare, este masurarea rezistentei fata de masa la pinii de alimentare.usor de zis mai greu de facut, proces. este de tip SMD dar il iau la intebari chiar acuma cu lupa. multumes mult ptr. raspuns

Link to comment
Share on other sites

Guest grig1

Aveti in zona procesorului SMD o dioda tot SMD 1N4148 (cred ca e D505). Verificati-o si pe aceasta. Mai verificati diodele Zener: D003, 007, 012, 016, 035 si 036. Fiecare dintre ele are rol de protectie. Posibil sa fi scapat procesorul!cred ca a scapat, nu am gasit nimic defect, diodele nu sunt nici in scurt sau intrerupte iar tensiunile de 8V, 5V, si 3,3V sunt pe integrat binenteles fara trafo linii care este scos afara.

Link to comment
Share on other sites

Guest grig1

cred ca a scapat, nu am gasit nimic defect, diodele nu sunt nici in scurt sau intrerupte iar tensiunile de 8V, 5V, si 3,3V sunt pe integrat binenteles fara trafo linii care este scos afara.nu se mai repara, daca este cineva in Timisoara interesat sa-l ia cu totul adica tr. linii si bu defecte, oferta ramane valabila o saptamana, dupa il gaseste la container.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines