Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare TV sasiu INDIANA 200

Recommended Posts

TV-ul este un NEI 2144 parca, antic si de demult, dar na.... nostalgia persoanei nu poate fi contestata.Defectul initial:Sursa " bubuita", inlocuit tot, diode , capacitoare, rezistoare, TDA4601, BU508.....TV functioneaza perfect, nu se supraincalzeste nimic, doar ca la o verificare a tensiunii de la borna TP13, in loc de 115Vam obs. ca este aceasta este de 125V in timpul functionarii TV-ului si de 127V in st-by. Am incercat sa o reglez dar indiferent de pozitia semireglabilului R811 din sursa, nu se modifica deloc.Am re-verificat valorile componentelor, tensiuni pe pinii TDA 4601 dar fara niciun rezultat. O sugestie ceva ? sau sa il las in pace pana " crapa" de tot ?

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Inlocuit si respectivu, dar banuiesc , ca era o chinezarie, pentru ca pana la urma l-am dat jos de pe placa, avea " intre capete 4,7 k" dar mediana era degeaba.Multumesc pentru raspuns, l-am inlocuit cu unul din recuperari, in carcasa, si este ok acuma.

parerea mea :SUBIECTUL ESTE DE UMPLUTURA!In primul rand atunci cand este defect semireglabilul,sursa nu scoate 125 de volti in ST-BY,si tot 125 devolti in :ON.Stiu asta pentru ca am facut garantii la acest tip de aparat!!!Toata stima !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines