Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamp line/microfon din Ampex600


Guest

Recommended Posts

Am inceput un nou proiect...voi construi un preamp folosind vechiul sasiu al parti electronice de la magnetofonul Ampex600,dar si schema originala cu mici modificari, componentele vechi vor fi sustituite cu comp. noi si de calitate .....revin cu amanunte pt. cine doreste :limb:

 

Posted Image

Posted Image

Intre timp am "dat jos" toate comp. vechi urmind ca sa initiez montajul ....cu cele noi deasemeni am refacut trafo alim. pe 230v....am comandat trafo de adaptare microfon la CineMag...varianta cu soclu' octal ,in ideea de a avea pe linga o sensibilitate superioara datorata raportului de transformare ...si o intrare bilanciata, pt microfoane de studio......

 

Am inceput si asamblarea.....

Posted Image

Posted Image

..............Condesatoarele electrolitice originale au ramas sunt prea frumoase...dar in acelas timp perfect functionale...si au o gramada de sectiuni pe care le voi pune in paralel pt a mari capacitatea..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

In sfirsit am terminat si acest preu (cu intrari comutabile line/microfon....) Gain-ul general pe microfon mai bun de 800 .

Ce e interesant..iesirea are o rezistenta de sarcina de cca 4 kohm, am cuplat niste casti de 600 ohm si am semnal f bun clar/puternic :freaza:

 

Posted Image

Posted Image

Am facut un pic de zgomot cind am facut poza ca sa se miste acul.... :rade:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines