Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

A incercat cineva pe asta ?

Guest Vasile

Recommended Posts

Guest Vasile

Asta din atasament, dupa cate imi dau seama toate tensiunile alea se inseriaza deci ar scoate teoretic 16KW... ce ma manca palmile fa fac unu :crazy:

• Replies 27
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• luc

4

• ICEMAN

4

• adi_0106

3

• EPSICOM

2

acum pun si eu o intrebare ...... asa de copil nestiuitor ...... cu ce alimentatzi ala ??? va faceti rost de o mica CERNAVODA ??? ca din 220 nostru cel de toate zilele nu prea sunt sanse ...... crapa contorul :crazy: sau daca e mai bun de felul lui iti faci polizor din el :arme:

Guest Vasile

da ce vrei sa-l folosesti pentru casti ?De unde crezi ca au curent aia care dau concerte in aer liber ? Poate au ceva centrale atomice ascunse...

Asta din atasament, dupa cate imi dau seama toate tensiunile alea se inseriaza deci ar scoate teoretic 16KW... ce ma manca palmile fa fac unu :crazy:

Tensiunile de alimentare nu se inseriaza, doar se comuta secvential ptr. asigurarea unei tensiuni suficient de mare pe finali (clasa G pe 4 nivele - imbunatatirea eficientei fata de cl. AB).Scoate maxim 200Vpp deci ~71Vef.20kW ar scoate pe 0,25ohm... sau 2 montaje in punte pe 1ohm.Cam mica impedanta de sarcina (vre-un ribbon baban?). Cere si sarme groase ptr. pierderi mici...Nu-i cea mai stralucita metoda de a scoate puteri mari (400Apk/0,25ohm sau 16Apk/Tr. final).

cu 100mil nu scoti nici manopera,apoi am crezut ca la 20kw nu il folosesti in casa,deci in aer liber la asa putere trebuie sa fie ceva profesional sa nu crape in timpul petrecerii,si eu nu vad ceva bun cu tranzistori facuti pe vaporul din sigapore.

Guest Vasile

Vrei sa zici ca eu fac cu tranzistori facuti pe vapor ????

Iar despre kappa_ii cred ca trebuie sa mai invete putin ca sa se poata apuca de acest amplif :crazy:

schema arata mai tare decat mi-am imaginat :lol: totusi nu cred ca se duce la 16KWsi nici scoruri de sute de mil nu sunt cred ca exagereaza persoana cu 200mil :naughty: oricum mi se pare cam aiurea sa faci aceasta schemamai bine faci un 10x1000 decat 1x10.000parerea mea "care este" :wink: in alta ordine de idei cred ca carcasa necesara ar iesi f mare si te vei cara cu macaraua (glumesc, nici chiar asa) dar va fi grea si traful (trafurile) si radiatoare mari daca o face cineva sa ne spune ce e de ea :? sunt foarte curiosmai am o intrebare: de unde este schema? un link ceva se poate?

total de acord cu iceman e mai bine un 10x1000w pt ca nu stiu daca gasesti un difuzor pe masura sa pui la acel amplif, decat sa faci o serie de mai multe (MULTE) difurioricum ar fi binevenita o poza cu un exemplar ca in schema de mai sus "sa vada shi ochiu meu" cum arara "asa ceva"!!! :lol: :lol: :lol: