Guest STEFY Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 buna seara tuturor daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema am routerul zyxel habar nu am sa-l instalez sa functioneze. Are alimentarea la 9v ac la conectare ledurile clipesc dar la calculator i-mi apare probleme la conectare. Sunt conectat la internet la romtelecom si am modem speedtouch adsl. Va multumesc mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest STEFY Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 chiar nu stie nimeni cum se configureaza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sile2288 Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Lasa modemul conectat la retea ,ia routerul si conecteazal prin modem si apoi din router in calculator apoi intri in control panel dai la " network conections"si cauti acolo la sectiunea repair dai click acolo si lasi sa se repare conexiunea daca nu merge scoate routerul , lasa modemul si cauta in broswerul internet explorer in partea de sus cam asa" http://ip tau " si dai search iti va aparea o fereastra unde va trebui sa bagi o parola de administrator si parola iele sunt ca default cam asa" username=admin,password=12345" si dai ok acum iti va aparea configuratia retelei si a modeemului dezactiveaza firewalul din pc. Poti face aceeasi operatie su cu routerul ca sa il poti configura .bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.