Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Plasma Philips sasiu FTV1.5E

Recommended Posts

• Replies 19
  • Created
  • Last Reply

Ati incercat sa descarcati o schema asemanatoare (ex.PHILIPS FTV1.9DEAA)poate gasiti schema care va intreseaza (macar ceva asemanator care va va da o ideie cum functioneaza ....)din pacate schema pentru Philips sasiu FTV1.5E nu este pusa pe internet deocamdata ...Mult noroc in solutionarea defectului!

Schema de la FTV1.9 o am dar din pacate este total diferita!In cazul meu -Vy si Vsc ies din acelasi chopper.-Vy este,Vsc pleaca pina in -28v(trebuie sa fie +120v) !Nu-mi dau seama de ce!Multumesc oricum!

Le vad atit de incetosat incit nu stiu care este partea care scoate -Vy si +Vsc.Oricum multumesc pt. ajutor!Cred ca schemele pe care le-ati trimis sint din future box.Modulul DC/DC care ma intereseaza se afla in monitorul plasma.Modulul primeste Vcc,Va,Vs de la future box si scoate -Vy,Vsc,Ve,Vw.Codul lui este FPF10P-DC180A.In speranta ca-l voi rezolva pina la urma multumesc tuturor celor care incearca sa ma ajute!Cu respect TOMITA.

Caietul service este foarte mare 110mb si nu pot sa-l postez!! Atasez citeva imagini cu partea de alimentare! sper sa-ti fie de folos!!

Te rog, poti sa pui documentatia completa ( 110 Mb ) de la Philips FTV1.5E pe serverul indicat mai sus ?

daca nu e posibil sa puneti toata documentatia pe net ati putea macar sa extrageti paginile cu schema...(asta cred ca ar ajuta pe cineva care are la reparat un astfel de aparat [ex.dl TOMITA])>>>o varianta(de extragere) am explicat eu in atasament daca documentul este in format PDF.(la pasul unu trebuie sa intrati aici:http://www.cutepdf.com/products/cutepdf/writer.asp)dupa ce extrageti intr-un folder paginile le arhivati cu winrar...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines