Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

trio-kenwood ta2030.

costilx

Recommended Posts

Buna,am doua integrate (trio-kenwood ta2030.)nu gasesc nici o schema cu acest integrat,persoana care mi le-a dat, mi-a spus ca provin dintr-un amplificator ce comanda tranzistori finali,are cineva scheme,documentatie il rog sa ma ajute.Multumesc.

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Ai putea incerac sa faci un amplificator in clasa H exact cum e acolo in schema de la Kenwood, iar in loc de TA2040 pui componente discrete, adica cate 2 finali pt fiecare tensiune de alimentare.

TI-am atasat o schema de la Kenwood KA-990 in care se vede structura interna la TA2040 si se vede ca e usor de facut o improvizatie cu componente discrete.

Doar sa fii sigur ca TA2030-urile pe care le ai sunt bune, ca nu ai sa gasesti altele.

http://i39.tinypic.com/2i9nk7k.jpg

Bafta

Multumesc Mircea.Am o mica problema nu pot sa vad fisierul tau zal,nu e doar numai asta sunt mai multe de pe forum,mi le baga in galeria foto unde nu mi le poate arata,probabil nu e greu de rezolvat dar nu prea am timp sa vad problema.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines