Guest Paul_inu Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Am facut rost de un sony cdx-gt20 pe care lam pus pe o dacie. 2 boxe in fata si 2 in spate, cum se pune de obicei la o dacie, break.dar o mica problema, cand dau volumul pe la 25(sau peste jumate, depinde de melodie) cand sa se auda bass-ul pur si simplu se intrerupe, restarteaza. ce as putea face. bateria este foarte buna, 75A.este alimentat printr-un buton, ca sa nu am amandoua fire alimentate permanent, unul este permanent si celalalt +12v prin buton.sa mai precizez ca, si pe modul cd si radio are aceasi problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ari_panterra Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 pare a fi o cadere de tensiune pe firele de alimentare(scade sub 11V),cadere de tensiune datorata fie datorita conductorilor folositi(atat de la + cat si de la masa) fie a intrerupatorului montat pe firul galben(normal pe cel rosu se monteaza).fa o proba cu el alimentat direct de la baterie cu fire cu diametru generos(peste 2,5mm),dupa care revin-o cu rezultatele,sunt f multe cauze care pot determina ceea ce ai descris mai sus.succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paul_inu Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 asa este. am luat plus-ul din regleta. intreruptorul inlocuieste contactul. oricum am facut un test direct de la baterie si merge bine. Multumesc pentru sfat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.