radue Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Am vazut la Metro de curand intr-o oferta o chestie:multicard reader 11 in 1, care m-ar interesa si pe mine.Daca stie cineva de unde pot cumpara asa ceva, va rog sa ziceti.PS:Nu prea am timp sa caut pe net. Link to comment
razvan_paul Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Daca ai vazut in oferta la metro inseamna ca acolo si gasesti Link to comment
radue Posted August 12, 2005 Author Share Posted August 12, 2005 Faza proasta este ca era intr-o unitate, nu separat :cry: Ca daca era separat, normal ca imi luam de acolo... Link to comment
razvan_paul Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Este un 8 in 1 la depozitul de calculatoare http://www.dcshop.ro/listare.php?cat=56 Dar cred ca gasesti in orice magazin de calculatoare, cel putin in Tg-Mures am vazut chiar si la magazine de la care nu te poti astepta prea multe. Link to comment
radue Posted August 12, 2005 Author Share Posted August 12, 2005 Merci razvan_paul :bere: Link to comment
C0B Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Gasesti la toate magazinele de calculatoare!Mai nou au aparut si cu 21 in 121 in 1 Card Reader USB 2.0 (CF I-II,SM,MS,SD,MMC,RS-MMC,CFI,XD) Link to comment
Recommended Posts