Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema pornire Windows


RobyToby

Recommended Posts

Salutare ,am si eu o problema cu un Windows care nu mai porneste dupa ce am instalat Ubuntu. Porneste dar numai pana la imaginea de WELCOME , dupa care apare pentru 2 secunde ecranul albastru si se restarteaza .Ubuntu merge fara probleme .Va rog sa ma ajutati ,poate reusesc sa remediez problema fara instalare Windows. Va multumesc anticipat .

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Da ecranul este bluescreen, albastru si scrie ceva alb pe el .Nu vad ce scrie ca dispare imediat , se restateaza .Am incercat si in safe mode nu merge .Dupa instalare Ubuntu imi arata o eroare dar nu am vazut ce eroare.Cand pornesc calculatorul intra in imaginea Grub si aleg Windows ,pleaca mai departe, arata imaginea cu Windows care incarca liniile alea si dispare brusc .Sa fie partea de boot afectata ca el booteaza pana la un moment dat .Am incercat sa repar Windows cu cd-ul si nu merge ,imi apare ca si cum hardul nu ar fi partitionat. Apoi am vrut sa repar din recovery console cu fixboot si nu apare Windows .Nu mai stiu ce sa fac.Sa fie virusat sectorul de boot MBR ?Dar nu renunt asa usor .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines