gavanescu Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Buna seara tuturor!Am un tv la reparat modelul din titlu.N-am schema lui, dar am gasit bubita, sau bubitele:-meseriasul care l-a deschis prima data n-avea dioda redresoare care alimenteaza finalul de linii, a scos-o si scoasa a ramas, pe motiv sa caute la magazine.-are deflexie mica pe verticala, probabil un condensator...Ajutat-ma si pe mine cu o schema, ceva, sa nu sap de nebun prin televizor... oricum trebuie schimbat tot ce e electrolitic, dar parca e altfel cand ai harta (schema) in fata.A... uitasem, are sursa separata, probabil a schimbat-o cineva inainte....Va multumesc mult!Nicu. Link to comment
nostrom Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Dati mai multe amanunte BV este cu VPG+TDA8445K Ceva tensiuni ati masurat? Schema o gasiti pe net.Poate fi sasiu P1B sau SCT.. nu ati scris modelul complet Link to comment
gavanescu Posted April 27, 2010 Author Share Posted April 27, 2010 Cand ajung acasa, o sa ma uit si va spun tot ce e pe sasiu.Multumesc Link to comment
gavanescu Posted April 27, 2010 Author Share Posted April 27, 2010 Samsung CK-3373ZProcesor SZM-137M3Memorie 24C04Vertical TDA 8445kAudio TDA 7056Jungla M52309SPDe masurat, n-am apucat sa masor pentru ca n-are dioda din secundarul sursei care alimenteaza liniile.Toate cele bune!Nicu. Link to comment
palcu ion Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 eu,in locul dv.,as lasa pe cei care sunt de meserie sa repare tv Link to comment
gavanescu Posted April 27, 2010 Author Share Posted April 27, 2010 @ Dl Nae: Sarumana pentru ajutor, am facut deja lista cu condensatorii ce trebuie inlocuiti.Inca odata multumesc.@Dl Palcu:Va multumesc si dvs pt "ajutor"! Link to comment
gavanescu Posted April 28, 2010 Author Share Posted April 28, 2010 Defect(e) remediate.Am inlocuit capacitatile din sursa-primar si secundar- si din baleiajul vertical.Va multumesc pentru ajutor. Link to comment
Recommended Posts