Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest danc2007

Decodare CIP lampa UV

Recommended Posts

Guest danc2007

Buna ziua!In primul rand va rog sa ma iertati daca nu am postat unde trebuia, si rog moderatorii sa mute acest topic la locul potrivit.As vrea sa aflu daca cineva ar putea deocoda un cip (se vede in poza de mai jos) care controleaza o lampa UV pentru albiri dentare. Lampa se numeste Zoom Advanced Power si lumina UV pentru activarea agentului de albire este controlata de acest "capat" portocaliu care se vede in poza, controlat de acel cip. Problema este ca producatorii au introdus acel cip pentru a limita utilizarea acestui capat la un singur pacient, astfel esti nevoit sa cumperi un kit nou complet si foarte scump, la fiecare pacient.S-ar putea modifica acest cip, astfel incat lampa sa creada ca ai cumparat un nou kit, si sa il poti refolosi pe cel vechi?Caut un electronist care ar vrea sa incerce aceasta decodare.Va multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Guest danc2007

acest capat nu atinge pacientul, se aplica pe lampa care furnizeaza lumina UV. iar albirea dentara nu este o manopera chirurgicala. sper sa nu ducem discutia in alta directie decat strict la subiect, ce tine de partea electronica.

Link to comment
Share on other sites

1. ar trebui facute niste vizualizari ale semnalelor ce alimenteaza lampa si reconstituite prin alte mijloace de precizie astfel putand elimina din circuit acest "creieraş".2. virusul HIV se transmite prin sânge, spermă, secreţii genitale, lichid cefalo-rahidian şi lapte matern.3. Colegul sustinea ca acest prin eliminarea acelui dispozitiv se va practica folosirea in comun expunand clientii la transmiterea unor boli.

Link to comment
Share on other sites

Sunt 2 situatii: 1). Daca are 4 contacte cel mai probabil este un eprom asemanator cu cele de la cartusele de imprimata hp business. Intrebi la cei care au mai resetat eprom-uri de imprimante, posibil sa existe si parametri specifici care trebuie pastrati. 2). Daca are 2 contacte posibil sa fie RFID. Verifica daca ai pe fire un transformator sau ceva alcatuit din bobine in dispozitiv. Aceleasi recomandari ca la eprom-uri. Eventual o poza la placa dispozitivului daca l-ai desfacut.La problema transmisivitatii e bine totusi, daca deblochezi dispozitivul, sa te gandesti foarte bine la situatiile descrise in posturile precedente, fiind o lista mare de virusuri care se transmit prin partea folosita in comun, daca nu este sterilizata eficient.

Link to comment
Share on other sites

Guest aleoaka

Buna ziua,ai rezolvat problema cu cipul? si eu am aceeasi problema si nu stiu cum sau cu cine sa o rezolv.Cat despre cei care-si fac griji referitor la siguranta pacientilor, stati linistiti, exista zeci de lampi de albire pe piata, dar aceasta este singura care utilizeaza sistemul cu cip de unica folosinta, pentru singurul motiv de a-l face pe utilizator sa cumpere consumabilele de la ei (care sunt printre cele mai scumpe).Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

am facut asa ceva pe 2 aparate nu modelul tau, am refacut toata electronica mai putin partea de rfid care am anulat-o......sa faci clone la cartele sau alte prosti nu prea merge in jurul unui atmega 128 faci tot afisarea comenzile folosesti mufele de pe placa originala faci placa idem cu cea originala la cote softul si gata....a sa nu uiti sa ceri banii pe munca :da

Link to comment
Share on other sites

Dacă aţi fi verificat data postării, era 24 Martie 2012....şi un lucru e sigur, nu toţi utilizatorii revin după ce îşi rezolvă problemele pe forum.Nici măcar să spună dacă au rezolvat..

Referitor la trimisul de mail, pe forum ceri ajutor şi aştepţi un răspuns.Poţi primi răspuns sau nu, depinde dacă există cineva care să te ajute sau dispus s-o facă.Nu te caută nimeni acasă să te ajute, fiindcă interesul e al tău....

Link to comment
Share on other sites

Cu ce te-a suparat? A lasat mailul in eventualitatea in care se pricepe careva sa-i rezolve scula.

Eu cred ca se rezolva simplu, trebuie doar acces la acel aparat.

 

Ebay

 

Si da, orice intra in contact cu gura trebuie sa fie steril, altfel transmiti tot felul de boli intre pacienti.

Edited by RealAlex
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines