Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum caut draivarele de la procesor, placa video,.....

Guest andrei_bastanu_bv

Recommended Posts

Guest andrei_bastanu_bv

salu, am un calculator de la care nu am nici un cd nici un driver nimic,si nu stiu cum sa ma uit ce drivere ii trebuiesc,ma puteti ajuta???va rog. :jytuiyu vreau sa precizez ca acest calculator e din acela cum erau primele p 4 ce aparuse la noi acu vreo 10 ani

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest andrei_bastanu_bv

Iti descarci Everest (http://www.lavalys.com) si o sa'ti spuna tot ce ai nevoie.

da am incercat da nu ma lasa sa il instalezdeci am instalat frumos windows-ul ,si cand sa instalez everest nu ma lasa sa il instalez, dupa care am incercat sa instalez aida32 si nici aia nu ma lasa. poti sa imi zici cum sa ma uit fara sa trebuiasca sa instalez ceva??

De ce nu te lasa? Are windows'ul ceva daca nu te lasa. Fara... e o metoda - intri in Device Manager, te uiti dupa Unknown Devices si o sa'ti dea acolo la Properties niste identificatori de forma AAAA:BBBB. Dai cu aia pe "goagal" si in 80% din cazuri o sa'ti apara componenta respectiva la rezultate.

• 2 weeks later...