susanu_pisu Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 Salutare...Se potriveste un tub de RECOR in locul unuia de ANITECH?Stima...(pe cel de RECOR nu-l am langa mine) Link to comment
harman37arun Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 In primul rand se masoara fizic Anitech se face si cu tuburi de 51 si de 54 deci trebuie sa se potriveasca fizic,bobinele de deflexie sa fie la aceeasi impedenta si tipul de soclu la fel cu celalalt. Link to comment
susanu_pisu Posted April 25, 2010 Author Share Posted April 25, 2010 Anitech-ul are gat subtire la tub,si parca Recorul are gat gros din cate imi amintesc...Diagonala este de 51 Link to comment
harman37arun Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Daca tubul se potriveste fizic in carcasa si defelexiile sunt de aceeasi impedanta poti resocla tubul de la subtire la gat gros e putin de munca dar daca e facut dupa carte va functiona. Link to comment
susanu_pisu Posted April 26, 2010 Author Share Posted April 26, 2010 Acum am ajuns la tubul de RECOR, el s-ar potrivi ca dimensiuni(diagonala), dar RECORUL are marginile mai drepte fata de ANITECH...Stima Link to comment
Recommended Posts