Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cuptor cu microunde

ovidiu grigore

Recommended Posts

Cred ca este al 6-7 lea cuptor cu microunde pe care il desfac si nu am gasit nimic defect la el doar ca nu incalzeste parca ff putin la altele am mai gasit siguranta de pe tensiunea inalta arsa dar la acest este buna eu dau vina pe componenta numita magnetron rugamintea mea este sa-mi spuneti si mie ce anume se defecteaza cel mai des la aceste cuptoare si un magazin de unde se pot cumpara componente de schimb Va multumesc!!!

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

la acesta pe care il am acum nu este mica arsa doar murdara in partea dinspre cuptor sa sters cu alcool!

de obicei se arde la o sarcina brusca dar unele cuptoare nici nu au siguranta pe inalta.de obicei,din ce am intilnit,se duce dioda de inalta sau scade capacitatea condensatorului.mai trebuie sa vezi de ce putere este trafo pentru ca unele sunt de putere mica si incalzirea e mai greoaie.am un sharp de 1600w care incalzeste extrem de rapid fata de cele uzuale de 800-1200w

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines