Guest burica Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Am si eu o problema la acest tip de tv, il aprind dimineata si se inchide simgur dupa 2 secunde. dupa vreo 3 incercari din astea se aprinde si incepe singur sa mute canalele pana pe la canalul 40 si apoi functioneaza foarte bine.Acum vreo 2 saptamani doar se inchidea, acum vad ca mai muta si singur canalele. asta dimineata cand sta forte mult timp oprit. in timpul zilei cand probabil este mai incalzit numai face figura asta.Daca ati intalnit careva problema, va rog sa-mi spunei si mie Link to comment
naebv Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Posibil tastatura defecta. Apelati la serviciul unui depanator profesionist sau daca e in garantie mergeti cu el la service. Link to comment
BUGHIU Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Sau ceva probleme cu memoria,poate trebuie rescrisa! Link to comment
AdyXXL Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 am eu piese pentru 32LC41-ZA, Am unul complet care are panelul spart,in rest se aprinde, se aude , merg si neoanele, schimba programele , tot....sau poate il vindeti dvs..? pentru panel Link to comment
misu_imv75 Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 '' burica''.... schimba condensatorii din secundarul sursei si vei rezolva problema . Am intalnit defectul asta la mai multe LG-uri si s-a rezolvat prin inlocuirea condensatorilor umflati . Bafta Link to comment
sorinpavel Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Domnilor.vedeti ca raspundeti la un post de acum 1 an.Oricum d-nul burica nu a mai intrat pe forum de atunci. Link to comment
Recommended Posts