Guest caguars Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Am si eu cateva intrebari pentru cei care se pricep la aceste receptoare, eu nu stiu mai nimic despre ele, nu am avut niciodata. In prezent am un abonament la rds prin cablu normal la care as vrea sa renunt in iunie. Am tot vazut pe net diverse reclame cu "tv gratis" si chiar am vb cu cineva care comercializeaza asa ceva, si nu stiu ce sa fac daca este teapa sau e pe bune. Omul se lauda ca receptoarele prind canalele gratis, pe un anume satelit gigi tv. Este asa sau e teapa si trebuie abonament? Adica mi se pare ciudat sa fie gratis. Daca stie cineva sa ma lamureasca si pe mine... Si daca intr-adevar e gratis, este si legal ? O sa va spicuiesc cate ceva din descrierea pusa de el receptoarelor, nu voi da numele firmei sau adresa de net de unde am luat, pt a nu ii face reclama gratuita respectivului, dar voi da marca receptorului pt a imi spune daca e buna de ceva sau nu. "TELEVIZIUNE DIGITALA GRATUITAparatele merg cu cartele virtuale, fara abonament puteti prinde toate canalelede mai jos,in cutie veti primi; 1 manual instalare antena,aparat, site-uri cu coduri, softuri si tot ce trebuie pe viitorAparatele au 1an garantie,si sunt noi in cutieMontajul este foarte usor iar manualul va va ajuta pas cu pas.Aparatele se pot monta oriunde in europa.Receptorul merge pe satelitul GIGI TV ,iar in loc de cartela de la ei are o cartela virtual pe care o emuleaza softu(asemanator cd-urilor virtuale de pe pc).Receptorul merge impreuna cu orice fel de antena si LNB ,cei care au antena reglata pe satelitul GIGI TV sau FROCUS SAT doar inlocuiesc receptorul,la ceilalti va fi nevoie pozitionarea antenei care este f simpla si ave-ti un manual in cutie pt acest pas.Aparatele isi iau codurile automat dar impreuna cu aparatul aveti un manual in lb romana in care se specifica de unde si cum sa bagati codul in cazul unui eventual blocaj al receptorului,de asemenea si site-ul cu update-ul de soft pt acesta.Nu se plateste nici un fel de abonament si nu este ilegal " Link to comment
siti Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Daca crezi ce scrie acolo,sigur vei lua o mare teapa,uite cum stau lucrurile:Gigi tv inseamna DIGI TV(este un fel de acoperire,se feresc sa-i spuna pe nume pentru eventuale consecinte),momentan e adevarat ca merge pe multe receivere fara cartela originala,dar asta nu pentru mult timp pentru ca vor trece in norma de codare Nagravision3 si o varianta de rezerva NDS(acum sunt in Nagra2)Este vorba ca la sfirsitul acestei luni vor face trecerea si atunci toate aceste receivere no name isi vor pierde stralucirea.Un abonament la un pachet de baza la oricare din platformele romanesti nu e un capat de tara Link to comment
Guest comfel Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 nu merita ai nevoie de noua varianta de ;;New SW for 4060CX & 4160CX! v.1.3.01toate datele ti le/am trimis pe MP si nu sunt putine ...........................Achizitioneaza un chit ;receptor HUMAX +Antena 0.8 +LNB +10m cablu cu numai 200ron de la DIGIiar abonamentul DIGI TV Baza este de 23 ron pe luna compara cele doua variante si vezi care este m/ai convenabil ........................ :aplauzeiar cei cu ;;TELEVIZIUNE DIGITALA GRATUIT sunt tepari............................... Link to comment
Guest caguars Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Multumiri pt raspunsuri ... Pai asa mai bine raman la rds, ce castig in plus la digi tv ? asa la rds e cablu direct nu ma mai complic cu antene si aparate. Daca as stii ca face ciorba de burta ar merita abonamentul la digi tv. Link to comment
Guest caguars Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 I-am zis respectivului asa de curiozitate ce mi-ati zis voi, si iata ce raspuns imi da, sa comentati si voi va rog ...Citez"spui niste lucruri care se stiu de cativa ani si despre care am mai discutat. 1-normal k gigi tv e digi tv ,e doar o porecla care o stie toata lumea pe internet si e folosita pt varianta crack`uita a provider`ului digi TV 2-nimeni nu stie cat mai merge gratuit pe softul actual nici macar directorii regionali de la digi tv 3-norma nagra 3 se chinuie de vre-o 5 ani sa o introduca ,si nu reusesc pt ca trebuie sa schimbe toate cartelele de la abonatii lor, ultima idee a fost sa le trimita prin posta dar li s-au intors 2mil de cartele inapoi ,pt ca f multi romani sunt plecati ,altii nu le-au ridicat etc. Prin urmare nu cred ca lor le convine sa renunte la 2mil de abonati care aduc venituri mari companiei pt a bloca cateva mii care oricum nu platesc nimic dak ii inchide. 4-Nu va trebui cartela de digi ci de max sau focus sat,diferenta fiind k la max tv ab este de 12ron pe luna 70canale(ce-i de la max tv folosesc exact acelasi model de aparat doar k la ei costa 250ron) iar la focus sat poti sa cumperi cartela preplatita ca la orange si o incarci cu cat vrei o luna ,doua asta in cazul in care o sa fie pauza mai mare atunci cand o sa schimbe sistemul de codare la nagra 3 care este spart demult ,in spania se vede fara probleme de ceva timp. si pana va voi trimite softul nou pute-ti cumpara o cartela preplatita pe focus sat ,acesta avand acelasi satelit nefiind nevoie repozitionarea antenei 5-Sa ii chema-ti pe cei de la digi?face-ti o incercare o sa vede-ti ca trebuie sa astepta-ti cateva luni bune pt reusi sa cumpara-ti de la ei un aparat,fapt vi-l poate confirma ce-i care au incercat si au ajuns in cele din urma tot la aceasta varianta. 6-Va rog sa va cere-ti SCUZE priviind afirmatia " Eu stiu ca d-tra vreti sa va vindeti marfa dar nici asa sa dati tepe la oameni ..." explicati-mi si mie cum dau eu tzepe la oameni? 7-Cine va zis dvs ca trebuie alt soft? pt ce sa trebuiasca alt soft? ce anume nu merge pe softul actual? si ce merge pe softul care vi la spus respectivul? Prin urmare chiar nu vreau sa va conving sa cumpara-ti de la mine pt ca incerc sa ma lipsesc de clienti ca dvs , care oricum comenteaza aici in alte scopuri , totusi v-am rasp la intrebari O zi buna si succes cu DIGI-TV" Link to comment
gymy Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 si o varianta de rezerva NDS(acum sunt in Nagra2)Pe asta cu NDS-ul de unde ai scoso?Nu au fost niciodata discutii la digi privind acest sistem de codare.Daca te intereseaza la ultimi clienti li sa schimbat cartela tot cu cartela Nagra 3 (cea galbena pe spate)dar un pic mai speciala zic ei ca ar fi varianta antisharing. Link to comment
Recommended Posts