Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mechanical Weelky Timer


Guest florinel58

Recommended Posts

Guest florinel58

Mi-am cumparat din comert un "Mechanical Weelky Timer" dar nu ma descurc sa il programez.Am doua becuri in curte care vreau sa se aprinda la ora 19 si sa se stinga la ora 5.00 in fiecare zi.Poate ma ajuta cineva.Multumesc frumos.Nu am nici un fel de instructiuni la el.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

uite cum faci: rotesti cadranul asa incat sageata neagra sa corespunda cifrei 1. Dupa aceea vezi ca in jurul cadranului sunt niste segmente mici de plastic negru . Le apesi pe toate de la 19 si pana la 5, il conectezi la priza si la becuri. Fii atent ca in lateral ai un buton. Intr-o pozitie becurile vor fi aprinse de la 19 pana la 5, iar in cealalta se vor aprinde de la 05 si pana la 19. Si fii atent la intreruperile de curent, ar fi bine din cand in cand sa verifici daca sageata neagra este in dreptul orei, daca nu rotesti pentru a corespunde. La timerul meu reglajul se face in pasi de 15 minute, deci fiecarui segment negru ii corespunde un sfert de ora.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines