Guest pascal20052002 Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 VReau si eu un program de calculat incinta(volumul) in functie de parametrii dif.,si pt bass reflex trebuie umpluta incinata cu materiaL fono absorbant sau decat captusit ? Link to comment
Guest dreadboy Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 poi de obicei, in functie si de difuzor si incinta... tot programul iti recomanda ce sa faci, daca o captusesti sau daca o umpli :wink: bassbox pro6 - da vezi ca nu-i gratis; trebe dati niste $$$ pe el Link to comment
Guest pascal20052002 Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 winisd am vazut ca nu calculeaza incinta ci alte chestii Link to comment
Guest Vasile Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 adica ce chestii ??? :lol: Link to comment
radue Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Ba calculeaza incinta...WinISD Alpha nu calculeaza incinta, cel obisnuit o calc.Nu stiu ce ai vazut tu :? Care ar fi celelalte chestii? Link to comment
LUCI Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 dupa ce ai volumul(calculat de winisd alfa) nu cred ca e o problema deosebita in a calcula dimensiunile(pt paralelipiped aria bazei *inaltimea :lol: ) Link to comment
radue Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Cred ca cel mai bine pt tine ar fi sa ai ambele variante: cu Alpha calc volumul si cu cel normal dimensiunile incintei, asta daca nu sti cum sa calculezi un corp daca ai un volum... Link to comment
Recommended Posts