Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Testare Amplificator Crown I-Tech 5000

Guest

Recommended Posts

Desi sint un mare fan al firmei Crown, in ceea ce urmeaza , nu imi pot exprima decit NEMULTUMIREA TOTALA, a ceea ce veti vedea in continuare.

Parerea mea este ca din momentul de cind au fost cumparati de cei de la Harman Kardon,firma Crown, nu mai este ceea ce au fost...

Este cel mai slab ca putere din seria I-Tech, cel mai bun comportamnent l-a avut la frecventa de 1000 Hz,in rest SINCER nu mi-a placut ceea ce am vazut in timpul testelor.

Multe distorsiuni la frecvanta mai mare de 1000 Hz, limitari enorme ale puterii de iesire, insa la idea de BURST sta bine, am vazut virf de 114 V Rms, curat, dupa care in mai putin de 1 sec a limitat la 95 vrms, pe urma la 75 Vrms in urmatoarele 2 sec, coborind in final pina la 39 Vrms, pe care i-a sustinut.

Are un sistem de ventilatie foarte bun insa extraordinar de zgomotos,in special ventilatorul ce raceste partea de alimentare.

Plusurile pe care le pot enumera ar fi miezurile Micrometals din bobinele de la iesirea etajelor finale, filtrajul de calitate, si generos totodata, lucratura in ansamblu cit si in mood special marimea miezurilor din SMPS si PFC .

Dar sa nu o mai lungesc si sa va las sa vizionati.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

• 1 month later...
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Se vede influenta proiectarii asistate de calculator dusa pana la extrem , parca este mother-board de computer , cam prea banal ! Nu mai e Crown-ul ce-a fost , cu cablajul desenat de mana si ameliorat , rotunjit la racordari cu florarul , iar limitarea prea timpurie in putere ii descalifica pe termen lung.... Oare sa nu mai conteze traditia si calitatea , banii sunt totul ?

• 1 month later...
  • 3 months later...

Mai sti ce dimensiuni au miezurile de la pfc E65? sau igbt-urile de care erau?

din cate imi aduc aminte erau ETD59, restul nu stiu prea mult.Leco ar putea lamuri mai bine situatia, el a studiat mai mult Crown
ETD imposibil , deorece miezurile sunt suprapuse , cu etd nu poti face asta .

Mai sti ce dimensiuni au miezurile de la pfc E65? sau igbt-urile de care erau?

din cate imi aduc aminte erau cate 2 E55 sau E65, restul nu stiu prea mult.Leco ar putea lamuri mai bine situatia, el a studiat mai mult Crown
PS: scz de confuzie, eram prea obosit cand am postat

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines