mariobe Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 am dezmembrat un dvd player din care ma gandesc ca as putea folosi sursa,am inteles ca gasesc acolo 12v si 5 v ,as vrea sa pot alimenta un cd-rom din ea dar problema e ca nu prea pot identifica iesirile de care am zis mai sus ,are doua mufe cu cabluri cu destul de multe fire(8-10 fiecare)am gasit pe placa 3 condesatori de 2200mf la 16v,10v si 6.3v pusi imediat fiecare printr-o dioda dintr-un fel de transformatora mai incercat careva sa se foloseasca careva de sursa vreunui dvd Link to comment
iahim999 Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Pune ceva poze poate impreuna reusim sa gasim tensiunile,dar aparatul de masura stie mai multe Link to comment
davidut5 Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 eu am vazut la mai multe dvd-uri ca scrie pe placa in dreptul mufei tensiunile sau info. , la tine nu scrie?Da verifica cu aparatul, mai mult de 24v nu sunt Link to comment
iahim999 Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Si eu stiam ca scrie pe unele,dar cel mai bine sa verifice iesirile cu aparatul de masura Link to comment
japan Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Eu am folosit o sursa de dvd Pacific la un cd-rom LG si este ok. Link to comment
Recommended Posts