Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem 5.1 defect

Guest mar1ws

Recommended Posts

Guest mar1ws

Am si eu un sistem 5.1 si nu se mai aude; se aude doar intr-un satelit, in celelalte nu se mai aude nimic. Ma poate ajuta si pe mine cineva ce as putea sa fac? Am schimbat finalii si degeaba. Astept sfatul vostru.

Enunt editat de remus68

NU mai folosi limbaj de chat pe Elforum !

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Fac un apel catre toti utilizatorii.Va rog nu mai dati sfaturi de conduita in care sa jigniti utilizatorii care nu se conformeaza.Postati daca vreti link catre regulament. Altfel comportamentul vostru nu e mai presus decat al lor.Omul este nou pe forum, intreaba si el, mai greseste, indicatii frumos unde trebuie sa posteze, in caz ca nu am apucat eu sau sorteh sa ii mutam subiectul unde ii este locul.Subiectul se muta la depanari, unde asteapta noi detalii din partea lui Marius.

Guest mar1ws

Pai ie un Allview model HT-AL602 pai diagnosticul e ca nu se mai aude deloc doar in boxa centrala,si nu imi dau seama din ce cauza.Ma puteti ajuta cu problema acestui sistem?

Am schimbat finali si degeaba

Daca zici ca ai schimbat finalii, macar erau defecti?(crapati)fizic vorbind.Apoi vezi daca ai tensiune de alimentare ,care precis este diferentiala, nu pot sa stiu ca nu ai dat nici un detaliu despre sistem.Se poate sa fie defecte diodele din redresare,condi de filtraj.Ce tip de finali sint?

• 4 weeks later...

sal,diodele nu au treaba.dak se aude decat pe centru.el are alimentare separata pe woofer,si alimentare separat pe cei 5 sateliti[adik pe toti finali]sa nu ai prblema pe placa,la intrare semnal sau iesire sa fie o rezistentza ceva arsa sau sigurantza.ia aparatul de masura si verifica.apropo ce finali sunt?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines