Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum adik in punte?

Guest mazy767

Recommended Posts

Guest mazy767

si acum va stresez iar...am si eu o enigma...dak am un amplif cu doua esiri cum le montez in punte k sa folosesc un singur difuzor la amandoua canalele???le montez in punte adica...?...in paralel?

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• notchman

3

• adi_0106

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest mazy767

2x40 nu e de firma oricum...eu vreau doar sa aflu ce inseamna mai exact punerea in punte a esirilor..unui amplif pt a da putere intr-un singur dif=tub de bass....

Guest dreadboy

vb cu ICEMAN ca are el o schema de defazor pt pus in punte orice amplif stereo ca sa nu mai modifici interioru amplifului :wink:

Guest mazy767

mmm dap exact asta vream k am mai vb q cineva si mi-a zis cva de un defazor da nu am inteles eu exact...pai si cum dau de ''iceman''...da defazoru asta nu exista de cumparat k bag seama k nu e chiar asa de scump nu?........

Daca amp'ul cu pricina este deja cu iesirile bridge, si asta este deja o practica pentru amp'urile ce merg pe 12V , nu se mai poate pune in punte ...Dupa cuma am mai zis s'a scris si parascris pe forum ...Din partea mea : "END OF THE STORY"

2x40 nu e de firma oricum...eu vreau doar sa aflu ce inseamna mai exact punerea in punte a esirilor..unui amplif pt a da putere intr-un singur dif=tub de bass....

pana la urma ce amplificator ai ??? daca e cu tda8560 .......... nu mai ai ce sa ii faci :roll: iti poti da seama daca un amplif poate fi pus in punte (BRIDGE) daca are iesirea din amplificator fata de masa - adica minusul difuzorului se leaga la masa si nu la o borna a circuitlui integrat sper ca intelegi ce vreau sa spun ........... :roll: