Guest mlv Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Salut,Am facut un CNC si chiar merge cat de cat. Problema a aparut dupa ce am adaugat limitatoarele pe cele trei axe. Asta a facut ca soft-ul (Mach3) sa-mi activeze butonul de reset fara ca limitatoarele sa fie atinse (asta se intampla dupa 3-5 minute de functionare). Initial timpul era mult mai scurt, dar dupa ce am pus fire ecranate la intrerupatoare si motoare situatia s-a imbunatatit vizibil dar nu s-a rezolvat complet.Ce altceva mai poate fi facut ? (pe partea de electronica sau poate din software poate fi facuta o setare care poate ajuta. Altfel, totul functioneaza corect.Multumesc, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest metalman_lsp Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Interfata pt LPT cum e facuta? daca e direct conectata asta e problema! Incearca sa pui niste buffere (invertoare sau nu) cu rezistenta de pull-up pe fiecare switch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administratori Badman Posted June 7, 2010 Administratori Share Posted June 7, 2010 leaga ecranele la masa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.