Guest costelano Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 As vrea sa pot actiona prin internet 10 electroventile N/C (normal-inchise).Conditii:1) Distanta dintre electroventile este de 4 m;2) Exista doar un (cel mult 2) cabluri UTP (x8 fire) de 40 m care va fi folosit pentru comanda si alimentare cu 48V c.a.;3) Exista conexiune de internet si sursa de tensiune 48V-300W;4) Se cere un cost minim posibil.Poate ca aberez, dar parca imi amintesc de o schema in care exista o magistrala (bus) la care erau legate toate dispozitivele in paralel, cred ca era facuta pe RS 485, si fiecare dispozitiv avea o adresa sau ceva de genu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest severika Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 am facut asa ceva , numa' ca era vorba de 16 motoare pas-cu-pas, si actionare prin interfata web, cu microcontroller.Poate ar ajuta sa specifici un buget, cine plateste piesele, cat timp ai la dispozitie, etc.daca traba e serioasa, si bugetul la fel, putem discuta pe privat, sau la 0723.859.172 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.