Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TECHNICS SU-Z980 modificare

Recommended Posts

Guest al3xand3r

Vreau sa modific un technics SU-Z980 2x120W. vreau sa inlocuiesc partea de amplificare cu ceva... tranzistori... orice numa integratu lui nu(SVI 3205B) care s-a prajit de 3 ori...... problema e ca asi vrea sa folosesc panoul frontal cu selectorul de intrari , afisaj si reglaje. nu stiu daca merita... o sa dau in curand detalii despre integratele de pe panou si placa interna....transf. lui are 2x46V la vr-o 2-3A.. astept intrebari si pareriMS anticipat

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• niq_ro

3

• adi_0106

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest al3xand3r

nu ma interseseaza partea de amplificare deoarece voi folosi un kitoricum tensiunea transformatorului e mare, dar vad eu, ce ma intereseaza cel mai mult e daca o sa pot folosi panoul frontal cu afisajul care are 5 conectori a cate 5-10 pini, afisajul e cu lampa...nu am reusit sa gasesc o schema la ea daca gasete cineva sunt fffff recunoscator

hmm.. pai pui kitul ala (sau amplificatorul de-l construiesti) si gata, adica doar il alimentezi, lipesti firele de iesire catre difuzoare la mufe si intrarile la potentiometru sau unde er aintrarea in integrat.. si GATA

parerea mea este ca e cam dificil sa faci o astfel de "manevra"am patit-o eu .... aceeasi treaba - cu o statie ruseasca - traf mare si fain in ea, protectii, soft-start, sector cu push-buton de intrare, si inca cateva rahaturi - si avea amplifuri cu KT-uri, din care unu era "adormit" ........ si de ce sa nu ma apuc eu sa scot amplificatoarele si sa pun kituri cu TDA7294 - a mers o p..a :evil: - de pe placa amplificatorului plecau mai multe fire decat ar trebui (alimentare, intrare si iesire) :roll: si astfel (jucandu-ma pe acolo si incercand sa repar cate ceva) am parlit tot ce mai era prin statie :cry: si astfel am ramas numai cu cutia, trafu, redresarea si cei 16 cond de 1000 microF din filtraj :( si astfel m-am apucat si am reconstruit totul de la 0ideea !!! : ai grija ce si cum faci pe acolo prin statie ...... poate ramai fara nik din ea (asa ca mine :cry: ) BAFTA !!!

Guest al3xand3r

mersi de raspunsuri, dar nu reuseste nimeni sa gaseasca schema statiei ? eu n-am noroc, nush..... si din datasheeturi la integrate nu reusesti mare lucru, am sa incerc sa vad ce pot sa fac prin ea. daca prajesc ceva ... asta e.... bafta tuturor

nu scrie in datasheet-ul integratului care-s pini de intrare si respectiv iesire? nu prea cred....

da-ne si nou link cu datasheet-ul integratului SVI 3205B ca eu nu-l gasesc (eventual da-mi-l pe mail la [email protected] )

daca stii pini de semnal de intrare si pe cei catre difuzor nu vad nici un impediment sa inlocuiesti integratul final si ..in rest nu afectezi afisajul si alte alea.... ce-ti da cu.... virgula?