Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

UT 30 C sau Mastech 830 B ?


Atikusz

Recommended Posts

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Din cele 2 UT30C e mai rasarit. Insa eu zic sa nu iti iei nici unul din ele, DT-830B sub diversele lui denumiri e un aparat fiabil, dar nu stie sa faca mare lucru. Varianta Mastech o am si eu, nimic de reprosat la calitatea aparatului si mai ales a carcasei, dar e un 830B banal avand in plus doar o functie de hold.

 

Ia ti'l pe asta: http://www.okazii.ro/catalog/40032112/ Dupa cum vezi la "ultimul ofertant" e numele meu, tocmai mi'am luat si eu unul azi. E mult mai destept decat 830B iar diferenta de pret este minima. O functie foarte utila pe care o are este ampermetrul in AC, astfel poti masura consumul de curent al unui aparat direct din priza. (Edit: Am vazut ca nu esti din Bucuresti, dar m'ar mira sa nu gasesti si la tine in oras asa ceva).

 

Ar mai fi Uni-T M890G, care in plus fata de DT9208A are si scala de 2v AC, foarte utila in circuitele de semnal mic. Capacimetrul si termocuplul au conectori separati pe M890G, nu trebuie sa scoti sondele ca la 9208A. Insa pe asta nu l'am gasit decat la 65 ron, si diferenta nu prea se justifica.

Link to comment
Share on other sites

Dupa cum vezi la "ultimul ofertant" e numele meu, tocmai mi'am luat si eu unul azi.

Th3_uN1Qu3, schimba-i urgent bateria cu care vine, la al meu DT9208A a "transpirat" dupa doua zile, vaporii aceia pot coroda cablajul!Noroc ca a afisat "low bat", altfel ramanea asa...pentru 5 lei cat costa o baterie buna(Toshiba, Varta) e pacat! Ca sa verifici daca a transpirat, atingi cu limba carcasa bateriei(nu bornele), daca are gust acru, aia e!
Link to comment
Share on other sites

mie userul ala de pe site-ul mentionat nu-mi inspira incredere... la ce marfa are imi amintesc de aia ce sunau pe la usi la gospodine sa le vanda mixer folosit chiar de Banderas si Pitt.

M'am intalnit personal cu omul, e ok. Insa mi'a zis din capul locului ca el doar vinde aparatele, nu e electronist.

 

@ Spitfire, am o alcalina GP care sta cuminte pe raft, o sa ma uit la bateria lui, si daca e ceva in neregula cu ea o schimb.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines