Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Achizitionare DVD+_RW new

radue

Recommended Posts

• Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• radue

4

• Depanatoru

3

• cniky

1

• Tavi

1

Top Posters In This Topic

Hai totusi sa nu fim asa negativisti ! Exista si teste corecte , sau aproape . Oricum cam toti spun ca cele mai performante ar fi unitatile Plextor , de asta sunt si mai scumpe , nicidecum Pioneer.

Guest sorin6

La NEC nu v-ati gandit, eu am asa ceva de 8 luni si... nici o problema, firmware-uri "fara limitarile de rigoare" de gasesc plin pe net...

Guest adisadicul

Am lucrat destul de mult cu 3 DVDRW: Plextor, Pioneer si LGPlextor-ul si-a dat obstescul sfarsit cu toate ca a fost cel mai putin utilizat.Au ramas LG-ul si Pioneer-ul care functioneaza cam la fel la citire dar viteza medie de scriere e mai buna la LG decat Pioneer (stau mai putin sa scrie LG-ul un DVD la 4x decat Pioneer-ul); asa ca mi-am luat si eu un LG acasa.Nu sunt adeptul sloganului "daca e mai scump e mai bun" (Plextor vs. LG,Pioneer)Adi.

Pana la urma fiecare fiecare are parerea lui si experiente pozitive si negative cu o anumita marca. Citeste revistele de specialitate (Chip XtremePC etc) ca sa-ti dai seama de caracteristicile si calitatile fiecarei marci. Vezi ca mai conteaza si modelul in cadrul marcii asa ca nu te grabi sa cumperi in necunostinta de cauza.