Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

DT300


chorchy

Recommended Posts

pe un site romanesc Tweeterul DT300 de la Monacor se vinde cu 72 de lei si este fara wave guide.un pct 300 cu WG este cam 120 de lei.asta inseamna ca un wave guide costa 50 de lei?sau este vreo diferenta intre DT300 si pct(desi am auzit ca de fapt este acelasi tweeter facut de P-audio)de unde diferenta asa mare de pret?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Nu cred ca e exact acelasi, dar daca vrei sa il combini cu pa800 eu zic ca merita sa iei pct300 cu WG, seria noua, fara capac de plactic pe fund.E usor de filtrat si suna placut, neagresiv. Eu l-am folosit si cu selenium si pa800 cu fs jos si-s tare multumit.Cu ala cu capac inca nu m-am jucat prea serios inca, dar ideea e ca trebuie readaptat filtrul pt ca raspunsul difera destul de mult.

Link to comment
Share on other sites

PCT 300 - varianta initiala PRO, cu camera de amortizare;(prezinta o caracteristica umflata pe partea de medie, ce necesita experienta in proiectarea retelei de separare la incintele pe 2 cai, in niciun caz utilizarea de filtre dop de linearizare.)PCT 300 - fara camera de amortizare, inchis la spateDT 300 - PCT 300 cu camera de amortizare, fara WG (caracteristica mai lineara pe partea de medie fata de PCT)DT 28 N - PCT 300, varianta cu magnet neodim, horn scurt, cu castig ce circa 2 dBPCT 300 si variantele sale nu este un tweeter in acceptiunea generala a termenului, este o medie + Inalta cu o muzicalitate deosebita, net superioara ca timbru majoritatii produselor considerate HI-END, cu un raport PRET/CALITATE deosebit. Este adevarat ca, din cauza unei extensii mari, a unui SPL mare, caracteristica de frecventa prezinta denivelari care-l face greu de utilizat de catre cei fara experienta sau de catre cei care se bazeaza doar pe calcule si determinari interpretate scolastic!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines