Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

caldura mare


razvan_paul

Recommended Posts

  • Replies 20
  • Created
  • Last Reply

ce procesor ai ?oricum 67 grade pe procesor este foarte mult , ia-ti cooler serios ca altfel iti iei procesorai uitat sa precizezi daca temperatura asta ajunge in functionare normala, sau il stresezi cu ceva jocuri nebune care nu-l lasa sa respire deloc in acel moment ?

Link to comment
Share on other sites

era un filmulet pe net care arata ce se intampla cu procurile lasate fara cooler. din cate am vazut eu, AMD-urile luau foc, iar intelurile se blocau, si reveneau dupa ce coolerul era atasat, si scadea temperatura. dar oricum, o utilizare prelungita la temp asta nu ii face bine.si eu zic sa iti iei alt cooler.....

Link to comment
Share on other sites

Si eu am acelasi probleme(nu chiar la 67 grade). Pe moment am mai bagat 2 ventilatoare in carcasa pina reusesc sa imi iau un alt cooler(eu visez un ThermalRight 90XPc). Oricum trebuie sa-ti rezolv rapid caci obosesti procesorul si nu e bine. Si apoi mai e si zgomotul pe care il face ventilatorul de la Boxed.

Link to comment
Share on other sites

Guest adisadicul

Nu cred ca ii scade mai mult de 2-3 grade cu pretul ca are muzica de la ventilatoare. :DSi eu am avut o problema cu caldura si am rezolvat problema cu un radiator mare pe proc (de la un cooler Titan - nu mai stiu ce model), un ventilator de 8cm silent pe el si doua de 12cm alimentate la 5v (fata,spate).Problema mea era mai mult la placa video. Dar acum e ok. Cu 35grd afara, in carcasa am 34grd :), proc. la 45 full load si placa video la 58. Inainte cand era mai rece pe afara ~20grd, placa video statea in mod constant pe la 68-70grd, procu' peste 55 si carcasa pe la 40, cu toate ca aveam 4 ventilatoare de 8cm in loc de cele doua de 12.La iarna pun ventilatoarele de 8 inapoi si nu mai am nevoie de centrala. :d

Link to comment
Share on other sites

Nu cred ca ii scade mai mult de 2-3 grade cu pretul ca are muzica de la ventilatoare.

cam asa, 2 grade, cu sunetul nu e prea mare diferentaCarcasa e G-Atlantic Supermidi ATX , are in lateral, in dreptul procesorului un cooler cu o prelungire pana chiar langa coolerul procesorului care baga aer dinspre afara.
Link to comment
Share on other sites

Cu 35grd afara, in carcasa am 34grd :), proc. la 45 full load si placa video la 58.

Sa-nteleg ca ai aer conditionat in camera, sau ce? Ca eu altfel nu-mi explic cum de temperatura e mai scazuta in carcasa decat afara... :shock:
Link to comment
Share on other sites

Guest adisadicul

Nu am aer conditionat dar termometrul de la geam arata 35 si senzoru' de pe placa de baza spune ca am 34 in carcasa (care e pe podea).Nu stiu daca termometru de la geam ma fenteaza sau daca PB indica mai putin (poate sufla un ventilator drept peste senzor :( ).Adi.

Link to comment
Share on other sites

Guest Paul.B

Procesorul e P 4 la 3000Mhz

67 e la utilizare de 90-100% . In nomal coboara pana pe la 52-53 de grade

Acelasi procesor Intel PIV 3.0 Ghz 800FSB HT am si eu, dar la mine temperatura ajunge undeva in jurul valorii de 45 grade. Nu am probleme de blocare.

Ai cumva PRESSCOT? E posibil ca la acestea din urma randamentul la temperatura scazuta sa fie mai mic.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines