Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alarma auto pilot cod produs Aa1018


cosmos

Recommended Posts

Salut!de curand am montat o alarma auto pilot si am o problema cu aceasta alarma si anume:la armarea sistemului inchiderea centralizata primeste comanda de inchidere a usilor, dar imediat se dezarmeaza, dupa care reiau comanda de armare si inchiderea centalizata ramane pe pozitia inchis, pana aici nu ar fi mare problema, dar mai grav este ca dupa o perioada de timp oarecare se dezarmeaza inchiderea centralizata, asta cu masina trasa in parcare ,in nici un caz nu se actioneaza telecomanda din greseala, care ar fi cauza?(am verificat legaturile foarte riguros am toate schemele si auto: alarma:inchidere centralizata,este exclus o conectare gresita nu lucrez dupa ureche.).- pornire motor functioneaza -oprirea motorului functioneaza-sistem alarma la soc functioneaza -avertizare usi deschise functioneaza-alarma la deschiderea usi fortat functioneaza-cautare parcare functioneazaetc. functionale.Chestea este ca nu am pe moment o alarma asemanatore sa o inlocuiesc ca sa pot sa imi dau seama de unde vine anomalia de la sistemul de inchidere centralizata sau de la sistemul de alarma. Poate sa mai intilnit careva cu asemenea problema.Multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

cand armez sistemul imedeat se decupleaza inchiderea ,o las un pic apoi o lovesc si imediat se declanseaza alarma, asta inseamna ca alarma lucreaza ,am sa incerc sa fac o proba la centalizata fara alarma daca zici ca ar avea ceva actuatorul inaintede alte interventii sa vad cum sta treaba ce zici? sau daca ai o alta parere e bine venita.

Link to comment
Share on other sites

Guest comfel

decupleaza mufa de la unitatea centrala (inchiderea centr )si probeaza alarma ....daca functioneaza decupleaza toate actuatoarele .si cupleazale pe rand o atentie sporita la cel de la usa soferului ,probabil pe acesta l/ai legat gresit (are 5 fire )

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

revin la problema cu alarma ca nu prea am mai avut timp de aceasta ,asadar am decuplat alarma de inchidera centralizata si am constatat urmatoarele :la lovirea portierei cu pumnul in directia actuatorului acesta declanseaza , centralizata nu este montata de mine ,eu am montat sistemul de alarma asa ca am sa incerc sa-l rezolv si pe acesta, mai mult ca sigur nu este pozitionat corect.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines