Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

am problema cu monitorul samsung

Guest mihgeo

Recommended Posts

Guest mihgeo

salutarii am un monitor crt samsung 796mb de 5 ani.si am proble cu interferenta magnetica desi boxele 3 micute sunt la o distanta de peste 1 metru jumate am interferente magnetice dar nu cred ca de la boxe.apare pe ecran niste dungii incolore-semitransparente nu chiar foarte puternice iar cind intorc monitorul tot pe orizontala la vreo 45 grade ele dupa un timp dispar.ce pot face??...si o a doua problema nu stiu cum sal desfac sal curat de praf are suruburii la spate pe toate leam scos (mam uitat si sub atipildurii)cele 2 fante de sus am apasat pe ele (cleme)lam luat la puricat tot tine undeva si nu imi da voie sal deschid am tras de el in toate directile si pe undeva sus tine...va multumesc

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• elmar

1

• Th3_uN1Qu3

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Daca ai dungi transparente si nu colorate nu ai probleme cu boxele ci cu condensatorii de pe placa de semnal (cea montata pe spatele tubului). De obicei clemele se salta cu totul, vezi sa nu ai suruburi sub ele.

Guest mihgeo

despre cele doua locasurii(fante) de sus unde se baga surubelnita si se apasa in jos nu se face asa???asa am incercat si nu merge.iar referitor la ce miai spus cu condensatorii repet din nou ""dupa un timp"" daca monitorul nu sta in pozitia normala si il intorc tot pe orizontala la 45 grade aprox dungile dispar deci nare cum sa fie condensatorii

Eu cred ca ati putea avea perturbatii electromagnetice(radiatii radio de la vreun emitator local cum ar fi de exemplu un telefon mobil sau altceva care emite unde radio)