Guest monelut_75 Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 salutare....fratilor sant incepator..cine poate sa-mi dea o sugestie...de ce se incalzeste C 5388 la un televizor DELTON..???L-am schimbat si s-a ars dupa 10 minute.. Link to comment
Guest monelut_75 Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Sa fie cumva trafu de linii..? Link to comment
Guest comfel Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 verifica tens alimentare pe colect BU si cum sa mai spus cond din baza pune un BU de calitate nu facaturi .................................. Link to comment
ROBEERT Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 salutare....fratilor sant incepator..cine poate sa-mi dea o sugestie...de ce se incalzeste C 5388 la un televizor DELTON..???L-am schimbat si s-a ars dupa 10 minute..unde gasesc un programator de masina spalat whirlpool awm 325//Pentru masina de spalat posteaza aici:viewforum.php?f=51 Link to comment
Guest monelut_75 Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 am tensiune colector 115v...condensatorul din baza l-am schimbat de la 10mf la 47mf...simtome nu are .,i-am marit radiatorul bu dar tot se incalzeste...ce echivalent are c 5388..??? Link to comment
Guest monelut_75 Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 am tensiune colector 115v...condensatorul din baza l-am schimbat de la 10mf la 47mf...simtome nu are .,i-am marit radiatorul bu dar tot se incalzeste...ce echivalent are c 5388..???a...scz....are o mica problema..imaginea pe vertical este putin marita si nu are reglaj de baleaj..sa fie cumva bobina de deflexie???? Link to comment
daisarqx Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 TU ESTI BOGDAN?????????/Am o senzatie de dejavu Link to comment
Recommended Posts