Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programare PIC

Guest zneic

Recommended Posts

Guest zneic

Am facut un program, l-am compilat, l-am hexat. Am comandat un programator de pe internet, insa nu stiu cu ce program pot programa microcontrolerul. Va rog sa imi spuneti cum faceti voi. Va multumesc !

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• puiu

2

• Liviu M

1

• adicontakt

1

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Guest vivi2010

SAL AM SI EU O PROBLEMA AM UN PROGRAMATOR PICKIT 2 SI IMI VEDE PIC UL CARE VREAU SA IL PROGRAMEZ CA PE PIC16F884 SI PE EL SCRIE 16F84a .CARE ESTE CAUZA?

1. Deoarece nu de dai mai multe date, nu ne putem pronunta. Prima intrebare: Cati pini are uP tau deoarece PIC16F884 eu stiu ca are 40 de pini pe cand celalt PIC are parca 28 de pini?

Guest vivi2010

pic ul 16f84A are 18 pini iar pic ul care il vede adica 16f884 da este cum spui u , de fapt sa fie probleme de la programator? este facut programatorul pickit2 clona

1. Nu e politicos sa tipi (scrisul cu majuscule se considera tipat).2. Nu e politicos s-o faci pe toate topicurile. Un singur topic (eventual unul nou, numai al tau) e suficient.3. Nu stiu cum functioneaza pickit2, da' pentru ICD2 trebuie sa aleg eu controllerul pe care vreau sa-l programez (ma rog, daca deschid un proiect in mplab, foloseste controllerul pentru care am compilat codul). Poate-i la fel si la tine?