Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echipamente Proskit


Guest zoliky

Recommended Posts

Guest zoliky

Buna ziua,Ma puteti ajuta cu anumite link-uri in ceea ce privesc echipamentele Proskit? In mod special ma intereseaza aceste echipamente pentru ca sunt de calitate dar primesc si anumite sugestii sau pareri despre aceste produse care am inteles ca sunt de calitate si destul de scumpe. Ma puteti informa pt. achizitionarea acestora? Va multumesc!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

cu link nu te pot ajuta, e un magazin in cluj cam scump dar au multe scule proskit.mi-au trecut "prin mana" 5 genti si mape de scule si tot standul de prezentare de la pro's kit, sunt bune dar si pretul este pe masura (mai ales la magazinul ala). ex: o surubelnita dreapta 3.2x75 a costa cam 6 lei :speriat pai 7 lei am dat pe un spitz bossini si e comparativ ca un pro's kit la 15 lei.

Link to comment
Share on other sites

Guest zoliky

Ok, mersi! am gasit magazinul respectiv. Intr-adevar sunt scumpe produsele lor.Imi puteti recomanda alte magazine care comercializeaza echipamente Proskit.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines