paul14 Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Zilele trecute dupa ce a stat letconul cam 1 ora in priza, s-a ars din senin. Daca era al meu nu-mi faceam probleme, dar este al unui coleg si pana trece vacanta trebuie sa-l "fardez". As inlocuii rezistenta, dar slabe sanse sa gasesc in oras, asa ca trebuie sa improvizez ceva. Am spart "smaltul" acela pana am ajuns la metal si am identificat cu aparatul de masura unde este intrerupta. Intrebarea mea este: pot sa innadesc cumva portiunea respectiva? M-am gandit la fludor, dar s-ar topii odata ce se incalzeste. Oare merge fludorul folosit in instalatii sanitare? Stiu ca are temperatura de topire mai mare... Link to comment
djdansmart Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Cum te gandesti tu sa lipesti cu fludor,nichelina? Ce e asa mare bai? Un letcon costa 10-25 lei nu? Sau era unu mai sofisticat? Nu umbla cu tiganii la el..poate iei foc..cumpara-i omului altul..asa ar fi corect din partea ta.. Link to comment
Dr.L Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Subscriu,cumpara-i altulOricum,n-ai cu ce lipi nichelina,cositorul nu prinde pe ea si oricum s-ar topi Link to comment
srdjan Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 spune-i la om ce s-a intamplat si consulta-te cu el cum sa faceti. daca chiar se agita ca ii trebuie urgent iei un letcon cu 15 lei sa se foloseasca care iti ramane tie dupa ce se rezolva problema. Link to comment
paul14 Posted April 4, 2010 Author Share Posted April 4, 2010 Nu e vorba de bani, treaba e ca pe aici nu prea se gasesc piese/echipamente pentru electronica. Maine o sa incerc la magazin si o sa iau la rand magazinele alea..38-39..1euro. Am auzit ca s-ar gasii pe la asa ceva. Daca nu, am gasit la cineva pe net letcon de 60w cu rezistenta de rezerva la 15lei. Lui îi dau letconu al nou si il repar si pe asta.De agitat nu e problema...sunt prieteni destul de buni si miercuri avem programat gratar...pe boxele mele Link to comment
bogdan_ Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Ai putea face comanda pe net. Dupa cum arata rezistenta aia nu e neaparat un letcon foarte ieftin, la cativa lei.Alea sunt construite altfel. Link to comment
lorik199 Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 o poti lega strans cu un patent, eu asa am facut si am mai tinut ceva timp un letcon de 4 lei Link to comment
srdjan Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 o poti lega strans cu un patent, eu asa am facut si am mai tinut ceva timp un letcon de 4 leiai cârpit cârpitura... Link to comment
lorik199 Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 stiu, da a mai mers o bucata Link to comment
paul14 Posted April 5, 2010 Author Share Posted April 5, 2010 O s-o carpesc cu una nou sau cu un letcon nou. Nu cred ca se merita eforul de a incerca s-o carpesc. Jucaria cred ca a fost proskit...acum sa vad ce gasesc.Multumesc tuturor si lui remus pentru PM, dar aia stiu ca au comanda minima si acum mi-am facut stocul de marfa:) Link to comment
Recommended Posts