gavanescu Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Salutare tuturor!Azi dimineata mi-a crapat sursa in televizor.Ce am gasit... siguranta arsa, diode redresoare-n scurt, MOS_FET-ul scurt in toate directiile, dar e o problema...Pe schema am BUZ90A iar in pe placa am gasit P9NC60.Ce echivalent gasesc la asta? STP9NC60 STM MOS-FET 600V 9A 125W TO-220 = P9NC60Va multumesc, Nicu. Link to comment
misuraelectronic Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 p7nk80zfp are o putere de 30w...deci , pina la 125 de w cit are originalul , e cale lunga domnule susanu-pisu... recomand tuturor userilor sa nu mai urmeze sfaturile oferite de dl susanu-pisu , intrucit este varza in acest domeniu...! nu are pregatirea necesara pentru a furniza indicatii celor ce intreaba... Link to comment
gavanescu Posted April 3, 2010 Author Share Posted April 3, 2010 Lamurit bustean...Credeti ca s-a dus si circuitul de comanda?Multumesc mult...Dupa sarbartori sper sa-l rezolv.Sarbatori Fericite!!! Link to comment
Recommended Posts