Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Orion tv2070mtx

Recommended Posts

• Replies 18
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• attila24

4

• cosvi

3

• zvasile

2

• dan cod

2

Top Posters In This Topic

Poftiti schema ceruta. :da :101

Va doresc mult succes si un Paste Fericit!!! :101

Multumim pentru urari,dar schema luata de pe elektrotanya este pentru sasiul Orion Professional 7000.Schema pentru Orion TV2070 MTX a fost uploadata aici de colegul tehtronics :

Schema tv ORION TV2070 MTX link

• 2 years later...

Va salut, am si eu o problema cu un orion model color2150tx, am avur defecta memoria, nu se putea programa, nu am gasit nici schema si nici dump, in schimb am gasit schema si dumpul perfect compatibil de la orion tv2070mtx, cea ce ma duce cu gandul ca de fapt acesta ar fi ce caut eu, am pus dump tv2070mtx si merge totu perfect si cautarea si intrarea in service dar nu am sonor nicicum, cu memoria defecta cu care nu se poate programa am sonor dar cu asta nou nu am, intrebarea mea este daca are cineva un dump testat si functional din toate punctele de vedere. Mentionez ca dumpel care am gasit l-am descaract de pe elektrotanya si am gasit si pe elektroda dar tot aceeasi treaba, multumesc.

Procesor OEC6047B, memorie 24c04, da in meniu apare SOUND 1 SI 2 dar degeaba schimb ca nu se intampla nimic si schimba bandele intre ele cu memoria asta cu care nu are sunet, cu memoria lui initiala are sunet dar nu schimba bandele numai uhf este, ma mir ca documentatia, schema si memoria se potriveste de la celalalt model(TV2070MTX)

nu cred sa fi facut pt anglia pt ca mergea asa cum trebuie, dintr-o data a aparut aceasta problema, mergeau amantrei benzi, selectorul are toate cele 3 benzi, nu a avut convertor de sunet si aici nici nu trebuie in tg-mures, memoria ce am primit de la dan cod nu merge din pacate