alibiduda Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Am un batranel de philps 37KV1212/o2B de vreo 15 ani.A functioant excelent pana acum ceva timp cand incepuse sa intre pe sunet un brum atunci cand imaginea devenea mai luminoasa. Dupa ce am schimbat in electolitic ,din calea comuna cred, si-a revenit. Acum de vreo cateva zile un defect asemanator.Cand imaginea devine mai lumioasa creste volumul sunetului.Am incercat sa ii gasesc problema dar nu ii dau de cap. Ma poate ajuta cineca cu un sfat o schema? Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Poftiti schema ceruta. Eu cred ca este vb de chassis-ul GR1AX. Va doresc mult succes si un Paste Fericit!!! Link to comment
alibiduda Posted April 2, 2010 Author Share Posted April 2, 2010 Da asta e , acum sa vad daca reusesc sa ii dau de capMultumesc, Paste Fericit deasemena. Link to comment
elmar Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Verificati condensatoarele 2755(100uf) si 2542(220uf).(posibil uscate) Link to comment
alibiduda Posted April 2, 2010 Author Share Posted April 2, 2010 De verificat nu am cu ce dar le-am schimbat fara nici un efect. Condensatorul 2755 il schimbasem la defectul cu brum . Link to comment
alibiduda Posted April 2, 2010 Author Share Posted April 2, 2010 inca o chestie ciudata si la volum minim se aude foarte tare si variaza in functie de luminozitate Link to comment
elmar Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Mai verificati si acesti condensatori... si ar mai fi unul 2531... dar daca nu aveti cu ce ... greu o sa reparati acest tv. Link to comment
alibiduda Posted April 2, 2010 Author Share Posted April 2, 2010 pai capacimetru am doar pe multimetru si merge pana in 20uf , asta e le iau prin schimbare daca merge bine ,daca nu asta eMultumesc pentru suport. Link to comment
GYON Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Incercati sa reglati fin bobona demodulatorului sunet s-au incercati cu un alt TDA8305!!! Condensatorul de filtraj din pinul 7 al TDA8305 l-ati inlocuit?? Link to comment
alibiduda Posted April 3, 2010 Author Share Posted April 3, 2010 mda se pare ca nu vrea, multumesc pt ajutor dar deocamdata ma las pagubas cel mutin pana fac rost de un capacimetru Link to comment
Recommended Posts