Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda Grundig!


Guest adybady

Recommended Posts

Guest adybady

La un Grundig pe care scrie T21-3225/6 , CUC 132 R , si este facut cu TDA4601 in sursa, ST6346 -proc, TDA3505 finalRGB , programarea se face din telecomanda. Pe telec originala (defecta) scrie TP135. Aveti vreo idee cu ce este echivalenta sau unde pot gasi asa ceva?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply
Guest adybady

CUC 132R scrie pe eticheta din spate , pe sasiu nu scrie nimic care sa aminteasca de un sasiu ; in schimb am comparat cu alte grundig-uri si cred ca se potriveste Pilot 1692 - am sa incerc.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest adybady

Tv este cam din 1994 ; nu merge 3026 ,909 - am incercat. Ca particularitate , telec. originala are un buton "i" care trebuie apasat cam 10 sec. pentru a intra in search ; dupa gasire program , acesta se memoreaza automat. Am gasit pe http://www.gzz.pl/ ca ar exista un Pilot echivalent pentru TP135 , da si o poza dar nu-mi dau seama ce fel de Pilot este.

Link to comment
Share on other sites

Guest adybady

Am cautat la magazin aratand telec. originala - nu am gasit ; este un model ce seamana ca forma dar este TP760 si nu merge. Te rog daca ai alte amanunte.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines