Guest danyelM Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 SALUT. acum cateva zile mi am cumparat un amplificator Blue Tech MA-600 (1050w/4ohm---600w/8ohm) si mai am un buget de maxim 15 milioane pentru doua boxe full range; am sucit cam toate posibilitatile si am cautat cam peste tot doua boxe full range care sa se incadreze in putere si bani.ACESTEA SUNT(OMNITRONIC-TX-2520): http://www.audiovision.ro/catalog/c-Sat ... 729,3.html ~rugamintea mea este daca cineva a avut ocazia sa le auda sau macar stie ceva despre ele sa imi spuna o parere. Stie careva c FIRMA sunt difuzoarele???? (Sunt cam indoit de aspectul difuzoarelor) Link to comment
alex20alex Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Eu as merge pe " BLUE TECH DYS-215 " ( bine depasesc bugetul dat de tine , eu nu as merge pe Omnitronic) Link to comment
Guest danyelM Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 asa la pretul ala gaseam ceva mult mai bun si finut Peavey PV 215 Dual 15". specific ca le iau pentru camera mai mult,dar dak se mai iveste ceva petreceri nu am sa refuz:) Link to comment
Recommended Posts