Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Casetofon auto in casa, Cum as putea face aceasta?


Guest dorinovic

Recommended Posts

Guest dorinovic

As vrea sa-mi pun casetofunul auto in casa. Am Redresor auto, incarcator 9V se poate pune direct pe el? Sau pe redresor se pune direct la clesti? Sau mai trebuie sa pun un bec ceva cum am vazut pa alte forumuri din care nu prea am inteles sau explicati-mi cum sa fac un transformator, sau cam asa, ceva daca are cineva il rog sa puna niste poze. Am vazut la o emisiune cea cu renovari de case sau asa ceva cu un casetofon in birou la fel ca la masina in borb si era marfa. (Nu as vrea sa-l stric , nu am bani pt altu)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply
Guest dorinovic

Pana la urma ma ajutati sa pun si eu acest cd player in birou?As vrea ceva mai detaliat nu stiu ce inseamna condesator,piese de masina am mai multe dupa masini dezmembrate.Aaaa si redresoru are o rotita pe care scrie 250 V 3 A

Link to comment
Share on other sites

nu lega la redresor sub nicio formacel mai simplu : folosesti o sursa de pc : intre oricare fir galben si oricare fir negru ai 12v. sursa se porneste conectand firul verde la unul negru(le gasesti in mufa mare de la sursa)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Poti folosi o baterie auto pe care pui redresorul (masori inainte de cuplarea cass-ului, sa nu urce tensiunea peste 15 volti pe baterie, ceea ce se poate intampla daca bateria e sulfatata, mai ales daca a zacut nefolosita)(asta pentru ca ai mentionat ca ai piese din dezmembrari)Succes!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines