cipi Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Salut , am un Tv Watson pe sasiu 11 AK30 , problema la el initiala a fost dunga oriz. am schimbat circ. din BV TDA 8174 A si rez in serie de pe alimentare (era intrerupta), toti electroliticii din BV sunt ok si totusi dunga persista ? poate fi cumva si din bobina de deflexie ?nu stiu ce sa ma zic... Link to comment
elmar Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Ati verificat tensiunea pe pinul 47 al STV223X ?(trebuie sa fie ipulsuri in jur de 1,5 v-2v).Mai verificati si bobina de cadre...sa nu fie intrerupta cum ati spus si Dv.(si piesele "incercuite"...) Link to comment
naebv Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Verificati C608 47nF si R630 8M2. Link to comment
zvasile Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Salut , am un Tv Watson pe sasiu 11 AK30 , problema la el initiala a fost dunga oriz. am schimbat circ. din BV TDA 8174 A si rez in serie de pe alimentare (era intrerupta), toti electroliticii din BV sunt ok si totusi dunga persista ? poate fi cumva si din bobina de deflexie ?nu stiu ce sa ma zic... posibil D602 (1N4007) defecta,schimb-o chiar daca la masurare e ok Link to comment
ANDRASONI LUCIAN Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 D-l Z Vasile are dreptate ,am intalnit si eu acest defect care se pare ca este destul de frecvent la acest sasiu. Succesuri! Link to comment
susanu_pisu Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Ai tensiune dupa rezistenta pe care ai schimbato?(cea intrerupta?) Link to comment
iclub Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Atentie si la eventuale fisuri ale cablajului sau intreruperi de trasee (mai ales dupa inlocuirea ci din BV). Link to comment
cipi Posted April 6, 2010 Author Share Posted April 6, 2010 Am schimbat D602 si C608 , functioneaza perfect , va multumesc noi si noi succese :bere: Link to comment
Recommended Posts