Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplasare tv-lcd pe perete


adicontakt

Recommended Posts

am un tv lcd cu diagonala de 94 de cm , iar dimensiunile lui sunt 96 cm lungime si 61 cm latime . il tin pe o masuta tv si vreu sa il mut pe perete. mi-am cumparat si suportul de perete , intrebarea mea este la ce inaltime sa il prind pe perete. unii mi-au zis sa il pun mai sus , undeva in apropierea tavanului si sa il inclin inspre jos , altii imi spun sa il pun la jumatatea distantei dintre planseu si tavanastept sugetii , dvs cum il aceti agatat pe perete?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Hm... ar trebui sa te gandesti la pozitia corecta fata de "ochii" care-l urmaresc. Centrul ecranului(intersectia diagonalelor) e musai sa fie cel mult la nivelul ochilor care-l privesc... daca e mai sus devine obositor pentru acestia. Hm... in cazul meu... la 1.80 inaltime asezat pe un scaun normal... centrul ecranului ar trebui sa fie undeva la 115 cm fata de podea. Nu e prea estetic pe un perete de 250 inaltime insa e de dorit.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines