Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer

Guest sebastiano

Recommended Posts

Guest sebastiano

am un difuzor de 12'' EU-5183 FREQUENCY RESPONSE BANDWIDTH:27HZ-2.0 KHZ, SOUND PRESSURE LEVEL 87dB-1W/M, NOMINAL IMPEDANCE:4 OHMS (eurotec) icon_toilet , si nu gasesc nici o specificatie despre el si nu stiu ce fel de incinta trebuie sami fac la el, vreau sal folosesc in casa

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply
Guest sebastiano

am un difuzor de 12'' EU-5183 FREQUENCY RESPONSE BANDWIDTH:27HZ-2.0 KHZ, SOUND PRESSURE LEVEL 87dB-1W/M, NOMINAL IMPEDANCE:4 OHMS (eurotec) icon_toilet , si nu gasesc nici o specificatie despre el si nu stiu ce fel de incinta trebuie sami fac la el, vreau sal folosesc in casa

Daca nu gasesti nimic, si nu te ajuta nimeni, sigura posibilitatre este masurarea parametrilor T\S. Masurarea se poate face in multe feluri - si aici pe forum exista un subiect pe tema asta, iar daca nu te descurci singur ar trebui sa apelezi la ajutorul cuiva care stie ce face... :jytuiyu

• 2 weeks later...

imi amintesc ca am avut de ales intre asta si un sylb 8 de la boschmann.l-am rugat e nenea ala care vindea aparate de ras sa mie le puna la o combina.sylb-ul se auzea decent,plin.eurotecul paraia:|am vazut prin piata niste boxe facute cu dinastea,erau sealed,cred de vreo 40 de litri.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines