Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alarma/inchidere centralizata masina


nickrvl

Recommended Posts

Am luat o masina, Fiat Punto 1996, care are o "cutie" despre care dupa lungi cautari si probe am aflat ca e alarma cu inchidere centralizata prin telecomanda dar nu am telecomanda. Intrebarea e daca pot face rost de o telecomanda compatibila, probabil ca spun prostii dar exista totusi vre-o modalitate? Alta posibilitate ar fi sa-i fac eu un montaj pe care sa-l adaptez la mufa existenta pe masina, deja am depistat pinii care inchid/deschid masina, cei care blocheaza alimentarea cu benzina etc etc, si caruia sa-i adaptez eu o telecomanda mai precis receptorul telecomenzii. Voi ce ziceti?...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Vezi dacă nu cumva poate învăţa coduri noi de telecomandă, caz în care te-ai scos. Dacă nu, o alarmă cu închidere centralizată cu tot e vreo 100 de lei (d-aia care urlă şi dacă dai o băşină mai violentă :rade: ).

Link to comment
Share on other sites

Incepe a deveni provocare, bineinteles ca cea mai lejera varianta ar fi sa pun alta alarma, dar stiti voi, microbul... probabil ca ma simt eu bine atunci cind stiu fiecare surubel in parte.Asa ca parca parca a-si "crea-o" de la 0 asta insemnind ca elementul principal este telecomanda, se gaseste asa ceva? separat vreau sa zic, telecomanda(emitator) + receptor. In urma cautarilor mele reiese ca se gasesc doar alarme cu totul.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Existau "pe vremuri" niste kit-uri pe la Adelaida (eu am cumparat un set din asta, dar pe masina veche nu aveam inchidere centralizata si nu m-am indurat sa-l instalez, iar pe cea noua inca nu pot (garantie))Succes!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines